Päikeseprillide trendid 2024

Selle suve päikeseprillide mood on värvilisem kui kunagi varem ja meil on selle üle nii hea meel. Siin on mõned peamised trendid, mida võib näha nii meie optikapoes kui ka ülemaailmsel moelaval:

1. Pastelltoonid: Sel suvel domineerivad pehmed ja rahustavad pastelltoonid. Roosa, beebisinine ja mündiroheline on eriti populaarsed, tuues esile nii naiselikud kui ka maskuliinsed jooned, sobides suurepäraselt suvise garderoobiga.


2.Looduslikud materjalid: Suur rõhk on jätkusuutlikkusel, mistõttu eelistatakse looduslikke materjale nagu puit ja bambus. Need mitte ainult ei näe stiilsed välja, vaid on ka keskkonnasõbralikud, rõhutades tarbija teadlikkuse tõusu.


3. Suured raamid: Suured ja julged raamid on jätkuvalt moes, pakkudes rohkem kaitset ja suuremat katvust. Need raamid on sageli kaunistatud detailidega nagu metallist aktsendid või huvitavad värvid, mis muudavad need tõeliseks moeavalduseks.


4. Retrohõng: Vintage stiilid nagu 70ndate ümarad raamid ja 90ndate minimalistlikud disainid on taas esil. Need klassikalised stiilid on saanud kaasaegse puudutuse, kasutades uusi materjale ja värve.


5. Peegelklaasid: Peegelklaasid, mis peegeldavad valgust ja on eri värvides nagu kuldne, hõbedane ja vask, on endiselt populaarsed. Need mitte ainult ei näe head välja, vaid pakuvad ka lisakaitset ereda päikese eest.


Eriti värviline ja trendikas on meie GIGI Odd Fruits kollektsioon, mis on saadaval vaid valitud optikakauplustes üle maailma, seda ka Norman-Optikas. Loodus on alati olnud inimloomingule inspiratsiooniks. Eriti puuviljad on suurepärased näited sellest, kuidas isegi kõige väiksemad detailid võivad olla kaunid. Erksate toonide, ootamatute värvikombinatsioonide, ebatavaliste kujude ja mitmekesiste tekstuuridega omab iga puuvili oma unikaalset identiteeti, mis köidab kiiresti meie tähelepanu.

See on GIGI STUDIOS uue kollektsiooni - ODD Fruits - olemus. 

Vaata päikeseprille siit.