GIGI STUDIOS FW 24/25 kampaania – Good Luck

GIGI STUDIOS FW24/25 kampaania „Good Luck” kutsub meid mõtisklema õnne kontseptsiooni üle, nähes selles tõelist mõistatust ja ootamatut rõõmu allikat. Õnn võib saabuda ootamatult või lõpuks täita meie kauaoodatud soovid.

Vaadates tagasi oma elu peatükkidele, märkad tõenäoliselt, et mõned sinu kõige tähendusrikkamad hetked olid lihtsalt juhuslikud vedamised – rongist maha jäämine, juhuslikul peol osalemine, kogemata foto meeldivaks märkimine...

Neljaleheliste ristikute otsimine, lennukisse parema jalaga astumine, erivärviliste riiete kandmine, õnnetalismanide kaasas kandmine, lemmiklooma nime tätoveerimine, numbri 7 kummardamine… Õnne esilekutsumise viiside nimekiri on lõputu ja erineb inimeseti, perekonniti ja kultuuriti. Ja just see teebki õnnest midagi erilist, kui lai ja mitmekesine see kontseptsioon olla võib. Kuid lisaks neile rituaalidele on õnn ennekõike positiivse suhtumise ja… puhta juhuse kombinatsioon

IKOONID – Ajatu elegants, vabaaja stiil.

IKOONIDE kollektsioon ühendab klassikalise inspiratsiooni ja kaasaegse hõngu unisex disainides, mida iseloomustavad puhtad vormid ja peened detailid. Selle hooaja üllatus on meie ikoonilise Brooks mudeli ümbermõtestamine XL versiooniks, mis on nüüd saadaval nii optiliste kui ka päikeseprillidena – klassika omaette.

IKOONIDE päikeseprillide kollektsioon areneb jätkuvalt, pakkudes uuenduslikke segatud konstruktsioone ja külgmisi lamineerimisi, mis esinevad eri värvitoonides ja varjundites. Nende ajatu iseloom tagab, et trendid kestavad terve elu.

MEHED – Julged disainid kaasaegsele mehele.

MEESTE kollektsioon pakub tugevaid ja kaasaegseid mudeleid, mis on mõeldud loovatele meestele, kes hindavad oma stiili.

Avasta GIGI STUDIOS versioon ikoonilisest piloodiprillide disainist – uus optiline mudel, millel on erakordne metallraam, mis on loodud saama uueks lemmikuks. MEESTE päikeseprillide kollektsioonis pakutakse uusi kuusnurga- ja ruudukujulisi raame tumedates sinistes ja rohelistes toonides, mis sobivad ideaalselt sügisesse ja annavad su isikupärale rohkem väljendusrikkust.

Ja kuna GIGI STUDIOS rõhutab isikupära ka kõige väiksemates detailides, siis uudsena mõlemas – nii MEESTE optilises kui ka päikeseprillide kollektsioonis – on küljeosas olev peen aste, mis rõhutab raamide unikaalseid omadusi.

XS – Väga väike, väga stiilne.

XS kollektsioonis on elegantsed siluetid löövates ja kompaksetes disainides, mis on loodud väiksematele nägudele, kuid julge isikupäraga – GIGI STUDIOS’i olemus oma kõige kontsentreeritumal kujul.

Sellel sügis-talvisel hooajal esitleb XS kollektsioon täielikult uuendatud kaasaegseid ja naiselikke julgeid vorme, mis on tasakaalus sooja värvipaletiga. Käsitööna valminud disainid on loodud erakordse tähelepanuga detailidele, iga disainilahendus arvestab iga mudeli eripära ja vajalike tehniliste kohandustega, tagades harmoonilise ja ideaalselt integreeritud tulemuse.

LAB – Innovatiivne, ülikerge disain minimalistidele.

Meie LAB kollektsioon on kõrgtehnoloogiline ja eksperimentaalne, nihutades materjalide piire, et luua mudeleid, mis tunduvad kaalutud. Uued atsetaadist prillid jätkavad eelmiste kollektsioonide puhtaid jooni, kuid eristuvad oma uuendatud värvipaletiga. Kokkuvõttes on LAB mudelid vaoshoitult elegantsed ja omavad naiselikku puudutust.

LAB kollektsiooni uusim täiendus on meie esimesed raamita prillid, mis on saadaval nii optiliste kui ka päikeseprillidena. See nutikas raamita disain on saadaval neljas erinevas mudelis ja tutvustab mitmekülgset kontseptsiooni. Saad kombineerida läätsesid, sildasid ja sangasid rikkalikes punase, rohelise ja pruuni toonides, et luua oma ainulaadne sügisstiil. Naudi loomingulist vabadust koos GIGI STUDIOS-ega!

GIGI STUDIOS

GIGI STUDIOS ajalugu on tõeline käsitöö armastuse tunnistus. See on pidevalt arenev pühendumus, mis on edasi antud põlvest põlve, et vastata nõudliku ja teadliku avalikkuse ootustele. Alates 1962. aasta Barcelonast kuni tänaseks globaalse haarde saavutamiseni on GIGI STUDIOS käsitöö ja loomingulise eneseväljenduse keskmes, pakkudes kvaliteeti ja rafineeritust taskukohasel moel.

Vaata kõiki GIGI STUDIOS prilliraame ja päikeseprille siit.