GIGI STUDIOS // ODD Fruits

GIGI STUDIOS esitleb: ODD FRUITS kollektsioon, mis kehastab puuviljade ekstsentrilisust ja unikaalsust
Odd Fruits kollektsioon on inspireeritud puuviljade väljendusrikkusest ja nende lõputust värvide ja tekstuuride rikkusest.

See koosneb kuuest atsetaadimudelist: kolm optilist disaini ja kolm päikeseprilli prillimudelit.

Intensiivsete toonide, ootamatute värvikombinatsioonide, kummaliste kujude ja mitmekesiste tekstuuridega puuviljad on pidev inspiratsiooniallikas nende väljendusrikka ja sugestiivse jõu tõttu. Kõik nende detailid ja nüansid on ilu kehastus ning see loomulik rikkus on saanud Odd Fruits kollektsiooni olemuseks.

Odd Fruits kollektsioon GIGI STUDIOSelt koosneb kuuest Itaalia atsetaadimudelist, millest igaüks on inspireeritud erinevate puuviljade varjunditest ja toonidest. GIGI STUDIOS meeskonna poolt Barcelonas hoolikalt loodud kuus uut disaini ühendavad julged värvid ja õrnad skulpturaalsed kujundid pehmete faaside ja geomeetriliste siluetidega, väljendades stiili ja isikupära.

Kolm Odd Fruits optilist disaini – FRESH, ACID ja TENDER – on saadaval uuendusliku värvipaletiga. Happed ja helendavad värvid on kombineeritud läbipaistvate atsetaatide ja sisemiste peenete lamineerimistega. FRESH paistab silma oma ülegabariidilise ja veidi geomeetrilise kujuga; ACID on ülegabariidiline disain külgedel olevate lamineeringutega, mis annavad sellele unikaalse iseloomu; lõpuks on TENDER ruudukujuline mudel õhukeste servadega.

Puuviljade kromaatilist ja vormilist rikkust rõhutatakse kolmes päikeseprillimudelis, mis pakuvad inspireerivaid siluette ja värve. Ovaalse kujuga BITTER paistab silma erinevate paksuste ja lamineeringutega, mis lisavad disainile sügavust ja uusi nüansse. LUSH on rohkem ristkülikukujuline mudel, millel on samad külje- ja pealispinnalaminatsioonid. Lõpuks on CITRUS kuusnurkne disain. Kollektsiooni on intensiivselt töötatud faasidega, mis lisavad uutele disainidele kergust. Nende CR39 läätsed on välja töötatud uutes toonides, mis sobivad atsetaatidega.

Odd Fruits kampaania tähistab puuviljade ekstsentrilisust ja nende unikaalseid omadusi, mis on kahtlemata selle kollektsiooni loov jõud ja austusavaldus looduse vormide lõputule rikkusele.

 

GIGI STUDIOS

GIGI STUDIOS, mis seisab käsitöö ja tipptaseme eest, on optikatööstuse etalon. Nende prillid ühendavad traditsiooni, innovatsiooni ja kunstilise uurimistöö, muutes need ainulaadseks. Alates pereettevõttena Barcelonas alguse saanud brändist kuni suureks rahvusvaheliseks kaubamärgiks saamiseni, on GIGI STUDIOSe evolutsioon tõestuseks nende pühendumusest kvaliteedile ja detailidele.

Patricia Ramo, tegevjuht ja loovjuht, on suutnud ühendada oma kaasaegse visiooni oma isa, disainieksperdi ja presidendi Lluis Ramo, teadmistega, kujundades ja muutes ettevõtet, mille tema vanaisa asutas 1962. aastal.

Ettevõtet tuntakse nüüd nime all GIGI STUDIOS: noor, dünaamiline bränd, mida juhib moekultuur oma kõige kunstilisemates ja loovamates vormides.

Tutvu GIGI STUDIOS prilliraamide ja päikeseprillidega siin.