Selge nägemine igale kaugusele – tutvu progresseeruvate ja kontoritööklaaside võimalustega!

Progresseeruvad ja kontoritööklaasid – sujuv nägemine igale kaugusele.

Kas leiad end tihti olukorrast, kus näed hästi lähedale, kuid mitte kaugele? Või vastupidi – kaugemad objektid on selged, kuid lähedal olevad esemed jäävad udusteks? Kui jah, siis on progresseeruvad ja kontoritööklaasid just sulle mõeldud lahendus!

Miks valida progresseeruvad klaasid?

Progresseeruvad prilliklaasid on ideaalne valik neile, kellel on vanusega seotud nägemismuutused, nagu presbüoopia (kaug- ja lähedale nägemise halvenemine). Need klaasid võimaldavad sujuvat üleminekut erinevate tugevustega prilliläätsede vahel, pakkudes teravat nägemist igal kaugusel – olgu selleks lugemine, arvutiekraani vaatamine või kauguses olevate objektide jälgimine. Erinevalt tavalistest bifokaalsetest prillidest, kus on selgelt eristatavad kauguse ja lähedale vaatamise tsoonid, pakuvad progresseeruvad klaasid sujuvat üleminekut ja loomulikumat vaadet.

Progresseeruvate klaaside eelised:

  1. Terav nägemine kõikidele kaugustele
  2. Sujuv üleminek ilma nähtavate jaotusteta
  3. Sobib nii lugemiseks, arvutiga töötamiseks kui ka kaugusesse vaatamiseks

Kontoritööklaasid – mugav lahendus tööks.

Kontoritööklaasid on mõeldud spetsiaalselt neile, kes töötavad mitmekülgsetes keskkondades ja peavad pidevalt keskenduma erinevatele kaugustele – alates dokumentidest ja arvutiekraanist kuni kolleegideni teisel pool ruumi. Need klaasid pakuvad laiemat vaatevälja ja sujuvat üleminekut lähi- ja keskvahemaadele. Eriti hästi sobivad kontoritööklaasid just kontoritöötajatele, lektoritele, arstidele, muusikutele ja teistele, kelle igapäevatöö nõuab teravat nägemist erinevatel distantsidel.

Kontoritööklaaside eelised:

  1. Laiem vaateväli lähedale ja keskvahemaale
  2. Sujuv üleminek lugemisest arvutiekraanile ja kaugemale
  3. Ideaalne valik tööks, mis nõuab erinevate kauguste pidevat vahetamist
  4. Suurendab produktiivsust ja vähendab silmade koormust

Kas progresseeruvad või kontoritööklaasid on sinu jaoks?

Kui sinu töö hõlmab tihedat liikumist erinevate kauguste vahel ja vajad prille, mis aitavad nii lugeda, arvutiga töötada kui ka kauguses olevaid inimesi jälgida, on kontoritööklaasid suurepärane valik. Samas, kui vajad prille, mis katavad kõiki kaugusi, sealhulgas ka kaugel asuvaid objekte, siis on progresseeruvad klaasid õige lahendus.

Norman-Optika kampaania – -30% progresseeruvatele ja kontoritööklaasidele!

Nüüd on suurepärane aeg uuendada oma prille, sest Norman-Optikas on progresseeruvad ja kontoritööklaasid kampaania raames saadaval lausa -30% soodsamalt! Ära lase silmadel väsida ja investeeri kvaliteetsesse nägemisse, mis katab kõik vajalikud vahemaad.

Lisa klaasidele pinnakatted – rohkem mugavust ja kaitset igapäevaseks kandmiseks

Lisaks progresseeruvate ja kontoritööklaasidele pakume laia valikut erinevaid pinnakatteid, mis parandavad klaaside vastupidavust ja mugavust. Siin on mõned kõige populaarsemad pinnakatted, mida saad oma prillidele lisada:

1. Peegeldusvastane (AR) kate
Peegeldusvastane kate aitab vähendada peegeldusi, mis tekivad näiteks arvutiekraanilt, lambivalgusest või auto esituledest. See muudab nägemise teravamaks ja mugavamaks, eriti pimedas või hämaras, samuti annab prilliklaasile selgema ja esteetiliselt puhtama välimuse. AR-kattega prillid näevad välja selged ka fotodel ning peegelduste vähenemine vähendab silmade väsimust.

2. Sinise valguse filter
Arvutite, telefonide ja teiste ekraanide kiiratav sinine valgus võib põhjustada silmade väsimist ja unehäireid. Sinise valguse filter kaitseb silmi kahjuliku sinise valguse eest, mis võib pikema aja jooksul ekraane vaadates tekitada ebamugavust ja kahjustada silmade tervist. See kate on eriti kasulik neile, kes töötavad palju ekraanide ees või kasutavad seadmeid tihti ka hilisõhtuti.

3. Kriimustuskindel kate
Kriimustuskindel kate muudab prilliklaasid tugevamaks ja vastupidavamaks, kaitstes neid igapäevase kulumise eest. See on eriti kasulik neile, kes kasutavad prille aktiivselt või kellel on prillid sageli liikumises, näiteks taskus või kotis. Kuigi see kate ei muuda klaase täiesti kriimustuskindlaks, aitab see märkimisväärselt vähendada väikeste kriimustuste tekkimise riski.

4. Mustust ja vett hülgav kate
See kate muudab prilliklaasid mustuse-, vee- ja rasvakindlaks, vähendades sõrmejälgede ja veetilkade tekkimist. See muudab klaasid kergemini puhastatavaks ja annab neile kauem puhta ja läbipaistva välimuse. Tänu sellele pinnakattele püsivad prillid kauem selged ka niisketes või tolmustes keskkondades.

5. UV-kaitse
UV-kaitse on oluline, et hoida oma silmad ohutuna päikese kahjuliku UV-kiirguse eest. UV-kaitsega klaasid tagavad, et su silmad on kaitstud isegi siis, kui oled õues ja päikesevalguse käes, aidates ennetada pikaajalisi silmakahjustusi.

Fotokroomsed klaasid koos pinnakatetega
Kui tellid fotokroomsed klaasid, võid need kombineerida ka ülaltoodud pinnakatetega. See tagab, et saad prillid, mis mitte ainult ei kohane automaatselt valgusoludega, vaid pakuvad ka täiendavat kaitset kriimustuste, mustuse, peegelduste ja kahjuliku sinise valguse eest. Fotokroomsete klaaside värvivalik on meil väga lai.

Kõik need pinnakatted muudavad prillide kandmise mugavamaks ja pikendavad klaaside kasutusiga. Norman-Optikas saad oma prillid personaliseerida just enda vajaduste järgi, lisades neile sobivad pinnakatted, mis tagavad maksimaalse mugavuse, funktsionaalsuse ja kaitse.

Kokkuvõtteks:

  • Progresseeruvad klaasid pakuvad sujuvat nägemist igale kaugusel.
  • Kontoritööklaasid on ideaalne valik neile, kes vajavad sujuvat nägemist lähidistantsilt kuni 4 meetrini.
  • Norman-Optika kampaaniaga saad progresseeruvad ja kontoritööklaasid 30% soodsamalt.
  • Ära unusta lisada sinise valguse kaitset, et silmad oleksid kaitstud ka pikaajalise ekraanitöö ajal.
  • Tule Norman-Optikasse ja leia prillid, mis aitavad näha kõike selgelt – lähedale, kaugele ja kõikjale!  

Tule silmakontrolli Norman-Optikasse

Kutsume sind optometristi juurde nägemiskontrolli, et saaksime koos leida just sinu vajadustega kooskõlas lahenduse.

Broneeri aeg nägemise kontrolliks siit